بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

اردوغان: آینده جهان و زندگی مردم را نمی‌توان در اختیار ۵ کشور دارای حق وتو گذاشت

اردوغان: آینده جهان و زندگی مردم را نمی‌توان در اختیار ۵ کشور دارای حق وتو گذاشت رئیس جمهوری ترکیه با انتقاد از منفعل بودن شورای امنیت در قبال غزه گفت: نمی‌توان آینده جهان و زندگی مردم را در اختیار 5 کشور دارای حق وتو گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 12
کد خبر: ۲۱۳۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگاران در مسیر بازگشت از عربستان گفت: اسرائیل با هدف قرار دادن اردوگاه‌های آوارگان، بیمارستان‌ها، مدارس، مساجد و کلیساها در غزه مرتکب جنایات جنگی شده است.

 

وی با اشاره به ناکامی شورای امنیت در ارائه راهکاری برای توقف جنگ در غزه تاکید کرد: آینده جهان و زندگی مردم را نمی‌توان در اختیار 5 کشور دارای حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل گذاشت.

 

شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه درحالی درباره مساله فلسطین پنجمین نشست خود را برگزار کرد که شکست این شورا در تصویب حتی یک قطعنامه درباره جنگ غزه، انتقادات زیادی را در زمینه ناکارآمدی آن به دنبال داشته است.

 

وی از سیاست آمریکا در قبال بحران کنونی در فلسطین اشغالی نیز انتقاد کرد و گفت: اگر رویکرد جو بایدن این باشد که غزه جزو اراضی اسرائیلی است و نه متعلق به مردم فلسطین نمی‌توان با او به هیچ تفاهمی رسید.

 

رئیس جمهور ترکیه روز گذشته برای شرکت در نشست عربی اسلامی درباره غزه به ریاض پایتخت عربستان سفر کرده بود.

 

او در سخنرانی خود در این نشست تاکید کرد: «کلمات از توصیف آنچه در غزه جریان دارد و حملات وحشیانه به بیمارستان‌ها، عبادتگاه‌ها و مدارس عاجزند. مادرانی را در غزه دیدیم در حالی کودکانشان را به آغوش کشیده بودند، جان باخته بودند و پدرانی را دیدیم که در زیر آوارها به دنبال اعضای خانواده‌هایشان بودند».

 

رجب طیب اردوغان ادامه داد: «اسرائیل در تلاش است تا انتقام حوادث هفتم اکتبر (زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی) را با کشتار بی‌گناهان، کودکان و زنان بگیرد. ۷۳ درصد کسانی که جان خود را در غزه و کرانه باختری از دست دادند، زن و کودک بودند. این جنون را نمی‌توان درک کرد.

 

اردوغان اضافه کرد: «کشورهای غربی حتی خواستار آتش‌بس در غزه نشدند. کسانی که در برابر ظلم سکوت کنند، به همان اندازه در این ظلم شریک هستند. آمریکا و غرب مدعی حقوق‌بشر هستند؛ اما متاسفانه آن‌ها حقوق بشر را در قبال اقدامات اسرائیل فراموش کرده‌اند».

 

او همچنین اشاره کرد: «اولویت ما آتش‌بس دائم در غزه و ارسال کمک‌های پیوسته انسانی به این منطقه است.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار